|
Нагонка
|
|
|
|
|
| 33 | Дата: Среда, 05.01.2011, 18:11 | Сообщение # 526 |
 Сержант
Статус: Offline
| Моему выжлецу 6,5 мес. Сегодня был с ним в поле. Так он начинает интересоватся следом лисицы- бегает по следу, нюхает его.А что если наткнемся на свежий след и он погонит? Из ваших сообщений я так понимаю что ему еще рано гонять? Так какая разница между "нагонкой" и "прогулкой"?
|
| |
|
|
| Игорь | Дата: Среда, 05.01.2011, 18:29 | Сообщение # 527 |
 Генерал-лейтенант
| первый раз я думаю он далеко не погонит а вот с последующими разами он будет умнеть и гнать будет все быстрее отсюда и следует вывод на прогулках он гуляет без перегрузок а на гону он будет во что бы то ни стало догнать зверя а ето уже сверх молодого организма . Удачи в нагонках но попозже
|
| |
|
|
| 33 | Дата: Среда, 05.01.2011, 18:48 | Сообщение # 528 |
 Сержант
| И еще: дома практически безукоризненно выполняет команды, а в поле "забывает" все напрочь!
|
| |
|
|
| hunter-ua | Дата: Среда, 05.01.2011, 20:34 | Сообщение # 529 |
 Генерал-полковник
| Quote (33) И еще: дома практически безукоризненно выполняет команды, а в поле "забывает" все напрочь! что же все учить поновой токо в поле при прогулках, так со всеми собаками практически
|
| |
|
|
| КАРАТ | Дата: Пятница, 07.01.2011, 11:24 | Сообщение # 530 |
 Лейтенант
| Гуляй почаще,пусть знакомится с угодьями,набирает физику,усваивает команды в полевых условиях .Настоящая нагонка начнется весной,по черной тропе.Удачи!!!
|
| |
|
|
|
|
| Игорь | Дата: Пятница, 04.02.2011, 17:33 | Сообщение # 532 |
 Генерал-лейтенант
| Прийми мои поздравления пусть гоняет и радует хозяина
|
| |
|
|
| КАРАТ | Дата: Четверг, 10.02.2011, 13:10 | Сообщение # 533 |
 Лейтенант
| Quote (Nik76) Раньше был равнодушным к домашним животным, а теперь даже мышь не оставит в покое Поздравляю!!!Пусть парато и вязко гоняет,а с домашними животными поокуратней .
|
| |
|
|
| Andreika | Дата: Среда, 16.03.2011, 18:28 | Сообщение # 534 |
 Генерал-майор
| Виходив зранку з молодим вижлецем. Нагонкою назвати важко, бо вітер з снігом такої сили, що я ледве ходив. Трошки пройшлися. Я побігав за бракошою, правда так і не догнав. По дорозі додому ми все ж підняли зайчика. Момент підйому я попустив. Лежав на краю ріллі біля невеличкого лісочку. Вітер дуже сильний. Я ставлю вижлеця на слід (він ще ніколи його не бачив) і помаленьку йду поруч. Спочатку тикався мордою в слід а потім біг паралельно сліду десь метр в стороні. Щось трошки попискував на сліду, але конкретного голосу ще не віддавав. Так метрів 200, а потім ми його загубили. Сліди замітає буквально за 5 хв. Сьогодні вижлецю рівно 8 місяців. Як встановиться погода, буду вже серйозно займатися нагонкою, щоб до весни він чітко знав, що від нього треба.Добавлено (16.03.2011, 19:28) --------------------------------------------- Знайшов я накінець зайців. Підняв в неділю за день нагонки три штуки. Ходили разом з товаришем. Він брав свою вижловку РГ. Я помітив, що мій вижлець не хоче разом з нею щось шукати. Всі зайці піднімалися у нас в 10 -15 метрах. Вижлеця ставив на слід, а він, падлюка, пройде десяток метрів по сліду і покидає. Видно, що чує слід, а іти по ньому не хоче. По лису біжить по сліду і попискує. Треба напевно, щоб він сам того зайця підняв. Полаз вже також настроюється. Вижлець постійно щось шукає, сам іде в чагарники. Ще до того всього кліщів море. Зняв з вижлеця 6 штук за день і одного вже дома з себе. Незнаю, буду зараз частенько виходити, побачу що вийде.
|
| |
|
|
| Игорь | Дата: Среда, 16.03.2011, 19:29 | Сообщение # 535 |
 Генерал-лейтенант
| Quote (Andreika) по сліду і покидає. Видно, що чує слід, а іти по ньому не хоче. По лису біжить по сліду і попискує. так прийдет время и все будет хорошо вот увидеш отличным гонцом вырастит , а что клещи уже есть , а то я в воскресенье со своей гулял а клещей не смотрел
|
| |
|
|
| Мирон | Дата: Среда, 23.03.2011, 17:38 | Сообщение # 536 |
|
Лейтенант
| кліщів вже море, будьте уважні!!!!!!!!!
|
| |
|
|
| Andreika | Дата: Воскресенье, 27.03.2011, 09:39 | Сообщение # 537 |
 Генерал-майор
| Вийшов зранку в нагонку з вижлецем. Вже він мені починає подобатись. Загнав сьогодні лиса в нору. Правда прогав метрів 70, але і це результат . Невеличкий такий 100х100 метрів кущ в полі. Бачу щось почув біля куща. Покрутився і поліз в середину. Дивлюся лис потихеньку вийшов з куща і в сторону нори, а вижлець ззаду з голосом. Біжить по сліду, загубить, розкрутить і знову за ним. Правда голосок щенячий і рідко віддає. Радує, що в полазі ходить лише на галопі, рідко риссю. Треба виходити з самого ранку, коли ще свіжа жировка. Хай вчиться розпутувати.Добавлено (27.03.2011, 10:39) --------------------------------------------- А сьогодні ми вже зайчика гонили . Піднявся прямо перед собакою на ріллі під лісом. Але не правильний заєць попався. Замість того, щоб бігти в ліс він навпаки побіг в поле. Спочатку вижлець погнав по зрячому, потім вже слідом. Заєць в мене на очах вийшо на дорогу, зробив здвойку і скинувся на сусіднє поле з озиминою. Пробіг десяток метрів і запав. Вижлець дойшов до дороги і загубив. Цікаво так, коли бігає в двох метрах від зайця а той не встає. Правда набридло і зайцеві таке близьке сусідсво і він вискочив у вижлеця прямо перед носом. Що тут почалося. Я думав він захлинеться, такий видав залив. Заєць пішов бергом в сторону села, але там десь накрутив і ми його загубили. З кожним разом стає все цікавіше.
|
| |
|
|
| Игорь | Дата: Понедельник, 28.03.2011, 16:16 | Сообщение # 538 |
 Генерал-лейтенант
| Ну так поздравляю , очень приятно когда твоя соба растет от выхода к выходу и радует хозяина , и волнует охотничью душу , удачи тебе и твоему выжлецу.
|
| |
|
|
| Andreika | Дата: Понедельник, 28.03.2011, 20:19 | Сообщение # 539 |
 Генерал-майор
| Все наганявся. Піроплазмоз, мать його... Тепер невідомо скільки часу піде на лікування.
Сообщение отредактировал Andreika - Понедельник, 28.03.2011, 20:20 |
| |
|
|
| Игорь | Дата: Вторник, 29.03.2011, 19:47 | Сообщение # 540 |
 Генерал-лейтенант
| Блин , ну йо мае вот и пожелал, искренне сочувствую скорейшего выздоровления , так что нагонки надо прекращать наверное
|
| |
|
|