Народ скільки нас будуть водити за ніс з відкриттям !!!!
|
|
Flyuger | Дата: Понедельник, 30.08.2010, 16:46 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Привіт дорогі колеги Мисливці!!! я молодий мисливець(лише рік) я так чекав цього першого для мене офіційного відкриття сезону полювання а тут на тобі(відкриття переноситься на 28...04..після15...............може на 2011)!!! такий облом. в середу по слухам має бути засідання кабінету. Якщо вини ще раз перенесуть відкриття сезону полювання, то я цього вже не перенесу!!! Моя ідея проста але складна. В четверг 2.09.2010 всі мисливці України зібралися біля обласних УТМР і мітингували(ми заплатили внески, жара спала,в сусідній Росії вже полюють, а птиця вже по малу пакує валізи на відльот) Полювання повинно вікритися 4.09.2010 і краппппка!!!!!!!!! (по можливості збирайте бригади, беріть наших вірних чотирилапих друзів,пусті чохли від рушниць і пусті патронтажі) Хлопці нас не так вже і мало шоб ми пригнувши голову чекали поки ті "жопутати" приймуть рішення(вони ж ..уки полюють) не вони мають приймати рішення а народ.......
|
|
| |
Vladimir72 | Дата: Понедельник, 30.08.2010, 20:10 | Сообщение # 2 |
 Генерал-лейтенант
| УООР тут в принцыпе не причем он и так попал на бабки и рад бы открыть охоту ,но без разрешения сверху не может.
3 рг мр-153 иж-27
|
|
| |
Игорь | Дата: Понедельник, 30.08.2010, 20:22 | Сообщение # 3 |
 Генерал-лейтенант
| Владимир полностью с тобой согласен
|
|
| |
Serg | Дата: Понедельник, 30.08.2010, 21:10 | Сообщение # 4 |
 Лейтенант
| Подібна ситуація склалась в Англsії кілька років тому.Парламент заборонив парфосне полювання(стаї гочаків згонюють лисів,оленів,кабанів;полюють без вогнепальної зброї).Але в день відкриття полювання ВСІ МИСЛИВЦІ зі стаями гончаків на конях вийшли в угіддя.МИСЛИВЦІ не понесли покарання,хоча Англія-демократична,консервативна країна.В Україні заборонили весняне полювання-змирились.А надалі буде ще гірше.Тому на Русі здавна обмежували простий люд в полюванны(істоки бра-ва).
|
|
| |
Игорь | Дата: Вторник, 31.08.2010, 06:35 | Сообщение # 5 |
 Генерал-лейтенант
| Quote (Serg) А надалі буде ще гірше.Тому на Русі здавна обмежували простий люд в полюванны(істоки бра-ва). Правильно а если будем молчать то превратимся в полное быдло а они будут нами крутить как хотят
|
|
| |
GRAD | Дата: Среда, 01.09.2010, 07:44 | Сообщение # 6 |
Лейтенант
| Quote (Flyuger) в сусідній Росії вже полюють, а птиця вже по малу пакує валізи на відльот Да..... Был на выходних на Замглае, то уже лысуха вся сбилась в большие стаи, отдельно плавающих особей уже не наблюдал (уже готовится к отлету)
|
|
| |
Игорь | Дата: Среда, 01.09.2010, 11:34 | Сообщение # 7 |
 Генерал-лейтенант
| место красивое для утки то шо надо
|
|
| |
GRAD | Дата: Среда, 01.09.2010, 11:52 | Сообщение # 8 |
Лейтенант
| Quote (Игорь) место красивое для утки то шо надо там просторы необьятные, раньше на этих местах торф добывали и утки там немерено, и лысухи, и лебеди....... северной утки перелетной всегда там много.... правда на отрытие там яблоку упасть негде, но в этом году это не грозит
|
|
| |
Игорь | Дата: Среда, 01.09.2010, 15:17 | Сообщение # 9 |
 Генерал-лейтенант
| ой как хочется туда попасть я как в Простоквашином шарик со скуки скоро башню снесет
|
|
| |
Aleks | Дата: Среда, 01.09.2010, 16:49 | Сообщение # 10 |
 Полковник
| Quote (Игорь) ой как хочется туда попасть я как в Простоквашином шарик со скуки скоро башню снесет Покупай фоторуже...
|
|
| |
Игорь | Дата: Среда, 01.09.2010, 18:44 | Сообщение # 11 |
 Генерал-лейтенант
| окей хто первый
|
|
| |
Aleks | Дата: Среда, 01.09.2010, 20:50 | Сообщение # 12 |
 Полковник
| Quote (Игорь) окей хто первый Ты имееш виду кто первый место гончей погонит зайца и сфоткает?
|
|
| |
Игорь | Дата: Четверг, 02.09.2010, 06:17 | Сообщение # 13 |
 Генерал-лейтенант
| Quote (Aleks) Ты имееш виду кто первый место гончей погонит зайца и сфоткает? ну да или вместе с гончей
|
|
| |