Нагонка
|
|
|
|
Andreika | Дата: Суббота, 27.03.2010, 17:15 | Сообщение # 121 |
 Генерал-майор
Статус: Offline
| Дякую. Але я прекрасно розумію, що потрібно ще, ще і ще ... Вже вичислив, де той заєць живе і постараюся, по можливості, до нього навідуватися частіше.
Сообщение отредактировал Andreika - Суббота, 27.03.2010, 17:38 |
|
| |
Igor73 | Дата: Суббота, 27.03.2010, 17:28 | Сообщение # 122 |
 Генерал-майор
| Тепер у тебе є свій заєць.
|
|
| |
Рома2323 | Дата: Суббота, 27.03.2010, 18:10 | Сообщение # 123 |
 Генерал-полковник
| Andreika,поздравляю!!! Я сегодня тоже попал в угодия.Походили,побродили но без роботы... Ветер сильный да и ближе в болоту меня тянуло,посмотреть розлив... Видел парочку бекасов и поднял стайку крыжня...води не много...
|
|
| |
ЛЁХА | Дата: Суббота, 27.03.2010, 18:51 | Сообщение # 124 |
 Лейтенант
|
|
|
| |
Мирон | Дата: Воскресенье, 28.03.2010, 10:23 | Сообщение # 125 |
Лейтенант
| Всім привіт, коротенько я розкажу вам про свою собаку. В мене естонська гонча 8,5 місяців звати Флейта це моя перша гонча , скажу навіть більше, я ще ніколи навіть не полював з гончими....... Ходити в ліс ми почали рано і вже в 4-5 місяців моя Флейта голосила позайчику великих нагрузок в такому віці я недавав тай гонила вона не так вже довго, ми просто гуляли і старались витоптати зайчика, правда одного разу Флейта погнала козу в інше угіддя, яка і була взята браками з під мої собаки. Розкажу вам про останню нашу нагонку яка була у четвер. Вийшли ми о 6,15 , (доречі живу у селі тому з нагонками легче вже за 50 м від мене ліс) я вирішив піти по іншу сторону селе не так як завжди ходимо, а практично під саме село і не помилився бо вже за 10 хв ми знайшли першого зайця, пройшовши 100 м від хати Флейта почала крутити хвостом я зупинився і дав собаці попрацювати хоча і недумав підняти зайця тому що це було поле озимини і навіть мишам тав було важко зховатися відвівши погляд на мить в іншу сторону вже за 5 сек я бачу Флейту яка від мене 50 м, а поряд 20 м заді неї сидить заєць і дивиться на неї, вижлиця піднімає голову і почався гін я стою на горбі посеред поля і мені все видно як на лодоні, посеред поля були невеликі кущі і пробігайчи повз них піднімається ще один заєць і обидва біжуть в рядочок, а позаду аж заривається Флейта бо бачить їх чудово, дальше вся ця компанія забігла в траву і я вже нічого не бачив тільки чув. Гонила вона не довго і я побіг туди помагати, і так ми топтали по цім сліді до наступного поля . Стоячи на полі я спостерігаю за собакою яка пішла зовсім в іншу сторону і тут бачу що на полі де стою я приблизно в 50 метрах від мене в траві маленькими прижками крутить заєць. Хотів зразу покликати собаку , але бачу що вона там щось інтенсивно шукає і дуже далеко і добре що не покликав бо виявляється що вона і працює по тому самому зайцеві і хоча іншим полем але рухається в мою сторону я зробив ще пару кроків і чую якійсь шорох справа від мене , а це ще один косий піднявся.... Флейта дойшла до першого і почався гін....знову не довго десь далеко в полі скололася і назад я невстиг побігти до місця сколу бо по дорозі назад вона пішла по другому за останнім ми ще ходили десь 30 хв і до дому..... В пошук вижлиця йде зараз приблизно 100-150м, але мені здається що надто боїться загубитись від мене , але як думаєте чи може з віком це перерости чи це нормально в її віці..Дякую за увагу!
|
|
| |
Vladimir72 | Дата: Воскресенье, 28.03.2010, 12:23 | Сообщение # 126 |
 Генерал-лейтенант
| Quote (Мирон) В пошук вижлиця йде зараз приблизно 100-150м, але мені здається що надто боїться загубитись від мене , але як думаєте чи може з віком це перерости чи це нормально в її віці. С опытом ето пройдет ,у меня бывали собаки со скола возвращались ко мне ,проверяли где я ,а потом возвращались и работали дальше.
3 рг мр-153 иж-27
|
|
| |
Рома2323 | Дата: Воскресенье, 28.03.2010, 13:59 | Сообщение # 127 |
 Генерал-полковник
| У меня выжловка точно не боитса потерятса,покраине мере у нас в угодиях,но тоже сильно далеко не отходит.50-100-300 но периодически наведываетса ко мне.Хотя бывает и далеко уходит. Сегодня на даче, вышел на улицу и её выпустил.Она крутилась возле меня,но смотрит что я не собираюсь далеко идти то само пошла в поле.Небыло около 40 мин.Правда не слышал чтоб кого-то гонила.Собрались в город,в горн дунул,прелетела...
|
|
| |
Vladimir72 | Дата: Воскресенье, 28.03.2010, 15:58 | Сообщение # 128 |
 Генерал-лейтенант
| Quote (Рома2323) само пошла в поле Не развивай в собаке бродяжничество,а то сначала сама в поле,а потом сама с поля,и ты для нее уже будеш не хозяин.
3 рг мр-153 иж-27
|
|
| |
Рома2323 | Дата: Воскресенье, 28.03.2010, 18:10 | Сообщение # 129 |
 Генерал-полковник
| С этим вроде проблем не было.Постоянно со мной в контакте.Хотя были случай когда убегала с дома на ближние болота.
|
|
| |
Vladimir72 | Дата: Воскресенье, 28.03.2010, 18:58 | Сообщение # 130 |
 Генерал-лейтенант
| Проблем не было так не начинай создавать, собака должна работать в контакте с хазяином.
3 рг мр-153 иж-27
|
|
| |
Рома2323 | Дата: Воскресенье, 28.03.2010, 19:22 | Сообщение # 131 |
 Генерал-полковник
| Как по мне то ничего страшного в этом нет.Это ж она не сама убежала. Не так часто сейчас есть возможность для нагонок.И то что собака побегала по по полю возле дома какие-то 40 минут думаю погоды не зделают.У меня бывало что она на старой ферме уходила от меня и я только через 25-30 минут слишал её вообще в лесу.Правда он рядом с фермой.Я как-то по этому поводу не переживаю вообще.И на горн она идёт очень даже хорошо.Я больше хотел бы чтоб она гоняла подольше!!!
|
|
| |
Vladimir72 | Дата: Воскресенье, 28.03.2010, 19:27 | Сообщение # 132 |
 Генерал-лейтенант
| Пусть гоняет но будь рядом.
3 рг мр-153 иж-27
|
|
| |
Andreika | Дата: Вторник, 30.03.2010, 19:59 | Сообщение # 133 |
 Генерал-майор
| Щось всі затихли, прийдеться починати мені. Вихід в нагонку РГ № 3. Сьогодні пішов шукати свого зайця на його місці і не знайшов, я так думаю. В лісі сухо - ужас. Листя під ногами хрустить так, що чути за кілометр. Пойшлов я з вижловкою три посадки довжиною метрів по 500 - пусто. Скоріше за все не пусто, а собака не хоче гонити. Сьогодні чуття від землі не відривалося - постійно в пошуку, правда далеко не хоче відходити, 100 м. максимум. Отак проходили ми з 16.00 до 18.00 . Вже повернули в сторону дому і я вирішив зайти в ще одну посадку, біля якої вона того разу підняла зайця. Тільки зайшли вижловка стала прислухалась і рванула вперед в посадку, а я вже як міг за нею. Пройшла всю посадку поперек без голосу і галопом вискочила на лісову дорогу, чуття донизу, але без голосу. Видно, що по сліду. Скоріше всього по лисячому. Так пройшла по лісі без голосу ще метрів 100 і загубила. Кілька кругів по місцю і ніби знов знайшла. Ще трохи пробіглася і на цьому скінчилося. Весь час без голосу, чому не розумію. Ну от якось так. Що порадите?
|
|
| |
hunter-ua | Дата: Вторник, 30.03.2010, 20:59 | Сообщение # 134 |
 Генерал-полковник
| может след был не очень свежий, может еще нет той страсти до роботы по лисе
|
|
| |
Andreika | Дата: Пятница, 16.04.2010, 20:20 | Сообщение # 135 |
 Генерал-майор
| Проблема! В лісі море кліщів. В нагонку ходити ну дуже треба і саме маю трохи часу, а страшно. По лугах - не вихід. Що робити?
|
|
| |