Нагонка
|
|
|
|
hunter-ua | Дата: Четверг, 18.03.2010, 10:11 | Сообщение # 106 |
 Генерал-полковник
Статус: Offline
| а у нас гончие не трогают токо своих котов, а вот чужим хорошово от них нечего ждать
|
|
| |
vitall26 | Дата: Четверг, 18.03.2010, 11:09 | Сообщение # 107 |
Генерал-полковник
| Так, что проведем состязания по коту? У меня по коту вообще не работают. Ноль внимания, ни своих ни чужих. Что делать даже и не знаю. Кто котов привозит?
|
|
| |
хантер | Дата: Четверг, 18.03.2010, 14:57 | Сообщение # 108 |
 Сержант
| Подскажите пожалуйста, можно ли проводить нагонку собаки в заказнике? Специально отведенного участка для нагонки у нас не создали!!!
|
|
| |
hunter-ua | Дата: Четверг, 18.03.2010, 15:26 | Сообщение # 109 |
 Генерал-полковник
| вобще проводить нагонку можно токо в специально отведенных местах. У нас тоже таких мест нету мы проводим нагонку в угодьях где охотимся, пока проблем не было почти, щас поменялся егерь он что то стал накалять немного.
|
|
| |
Igor73 | Дата: Четверг, 18.03.2010, 20:55 | Сообщение # 110 |
 Генерал-майор
| Quote (vitall26) Так, что проведем состязания по коту? У меня по коту вообще не работают. Ноль внимания, ни своих ни чужих. Что делать даже и не знаю. Кто котов привозит? Я готов поставлять котов. Как живых, так и не живых. Quote (хантер) Подскажите пожалуйста, можно ли проводить нагонку собаки в заказнике? В заказнике нельзя. Вообще Федя прав, что нагонку нужно проводить в специально отведёных местах. У меня по этому поводу был конфликт с охотоведом лесхоза. Так что ищи контакты и договаривайся. Нашим охотоведам гончатники не нужны и даром. У них свои понятия.
|
|
| |
nadyk | Дата: Четверг, 18.03.2010, 22:19 | Сообщение # 111 |
 Генерал-майор
| Нам ніби визначили угіддя. В минулу неділю там нагонювали. Нікого з єгерів не бачили. Собачки підняли одного зайчика і декілька лисів - наші "помийники" трошки ноги розім"яли!
|
|
| |
Andreika | Дата: Среда, 24.03.2010, 18:54 | Сообщение # 112 |
 Генерал-майор
| Сьогодні виводив РГ 8 міс. перший раз внагонку. Почав з невеличких соснинок в яких нічого не було. Потім почав йти по скошеному соняшнику, скошений дуже високо, місцями вище пояса. Сучина відходить в полі від мене метрів 100, в лісі метрів 80. При переході через соняшник в 10 м. від мене піднімається ЗАЄЦЬ. Сучка його не бачить, я кричу а вона тільки дивиться на мене а зайця так і не побачила. Я бігом підзиваю її і біжу наставляю на слід. Вона, зараза мала, пробігла по сліду кілька метрів і в сторону, я знов підзиваю і показую на місце де пробіг заєць, вона знов пройшла метрів 10 і в сторону. Правда вітер дуже сильний був. Проходжу ще 100 м. по цьому полю в сторону лісу і піднімаю лиса. Він встав далековато метрів за 100. Я підзиваю собаку і бігом на слід. По його сліду вона пройшла вже метрів 30 і знов покинула. Я її на слід, ще 30 м. і все... Снігу немає, соняшник високий і далі я не бачив куди лис побіг. Все це без голосу. Потім ходили ходили, але більш нічого не виходили ні в полі ні в лісі. Загальний час перебування в угіддях 4 год. Завтра чи в суботу думаю взяти з старою собакою, щоб мала зрозуміла, що від неї хочуть. Що скажете?
|
|
| |
Vladimir72 | Дата: Среда, 24.03.2010, 19:03 | Сообщение # 113 |
 Генерал-лейтенант
| Еще время не пришло,продолжай в том же духе и будет работа.
3 рг мр-153 иж-27
|
|
| |
Igor73 | Дата: Четверг, 25.03.2010, 19:13 | Сообщение # 114 |
 Генерал-майор
| Я тоже полностью согласен, что ещё не пришло время. Попытайся, что бы она сама ковырнула зайца с лёжки. Тогда она может сорваться. Хотя моя выжловка по запаху зайца невидя его отдала голос около 6 мес. Но до этого было нечто похожее на твою ситуацию.
|
|
| |
Andreika | Дата: Четверг, 25.03.2010, 19:44 | Сообщение # 115 |
 Генерал-майор
| Я свою в угіддя з дичиною не виводив спеціально до 8 міс. Це був перший її вихід. Блін, якби Ви тільки знали, як я хотів, щоб той заєць в неї під носом піднявся. Завтра, якщо вирвусь раніше з роботи, знов піду до лісу. І в суботу. Я їй того зайця під ніс підсуну!
Сообщение отредактировал Andreika - Четверг, 25.03.2010, 19:45 |
|
| |
Igor73 | Дата: Четверг, 25.03.2010, 20:09 | Сообщение # 116 |
 Генерал-майор
| Представь, сколько у тебя будет радости, когда она задыхаясь от гона помчится за зайцем. Просто когда идёщь, не спеши, пусть собака сама обшарит всё вокруг.
|
|
| |
Andreika | Дата: Четверг, 25.03.2010, 21:16 | Сообщение # 117 |
 Генерал-майор
| Так і получилось, що піді мною піднявся. Я поліз вперід вижловки і він не витримав. Ще хоч 10 секунд і вона б на нього наступила.
|
|
| |
hunter-ua | Дата: Четверг, 25.03.2010, 21:21 | Сообщение # 118 |
 Генерал-полковник
| та главное терпеть, наша выжловка начала работать токо в полтора года нормально, до того роботник был никакой максимум полчаса гона, но мы терпели занимались и результат проявился.
|
|
| |
Andreika | Дата: Суббота, 27.03.2010, 15:35 | Сообщение # 119 |
 Генерал-майор
| Вихід на нагонку, № 2. Сьогодні почали в 7 ранку і пробули до 11. Все по ходу минулого разу - в посадках сосни не підняли нічого, потім поле з соняшником і знову нічого. Переходжу через ріллю до лісу. Перших 50 метрів по лісу і ... собака в петлі. Прямо на шию. Розмотав і в кишеньку, щоб коли взнаю хто, було на чому за яйця повісити. Потім заходжу на вирубку, яка поросла малиною і всяким зіллям. Тільки я з собакою зайшов в малину, а з другого боку вискакує лис. Я накликаю собаку на слід, а сам біжу рядом. По сліду йде, але без голосу і, я б сказав без ентузіазму. Добігли ми до кінця вирубки і вижловка чуття донизу і в другу від сліду сторону. Я вже і не сварився, думаю прибіжить назад і продовжимо. А вона тим часом забігає на високий ліс і....... в неї "під носом" піднімається ЗАЄЦЬ. Все це вмене на очах. Перших п'ять метрів за ним без голосу. А ПОТІМ ПОЧАЛОСЯ. УРАААААААААААААААААА. Поки я там підскакував від радості, вижловка заганяє того зайця назад в малину і губить. Пройшло хвилин 10. А далі почалися трудові будні. Я з собакою вилазили ту малину рачки всю а так і нічого не знайшли. Потім ще трохи походили з нульовим результатом. Радує, що після коротенького, але гону, ніс від землі не відривається. Ну от, якось так. Що скажете?
|
|
| |
Igor73 | Дата: Суббота, 27.03.2010, 17:04 | Сообщение # 120 |
 Генерал-майор
| Вітаю!
|
|
| |